Best buy díj

A Vivax légkondicionálók a BEST BUY AWARD büszke tulajdonosai. Ez azt jelenti, hogy a legmagasabb ár-érték arányt nyújtja ügyfeleinek.


A díj sokkal értékesebb, mivel az építőipari szakemberek (befektetők, építészek, mérnökök, építészmérnökök, építészmérnökök és építőipari vállalatok a tulajdonosai), valamint a "csináld magad" munkavállalók. A VIVAX klímaberendezések minden egyes célcsoporthoz illeszkednek. A legmodernebb helyiségekhez is illenek. A klasszikus modellek a hagyományos elhelyezéshez is kiválóak. Különös hangsúlyt kap az energiahatékonyság, ezáltal a környezetvédelem magas színvonala.

A klímaberendezések kategóriájában a VIVAX-ot választó szakemberek nagymértékben értékelik a termékek magas technológiai összetevőit, amelyek sokéves piaci jelenlétben bizonyítottak. Az új technológiák folyamatos felügyelete és bevezetése legjobban a Vivax "intelligens" klímaberendezéseken keresztül érhető el, amelyeket okostelefonokon keresztül lehet ellenőrizni akkor is, ha a felhasználó nincs otthon. A VIVAX klímaberendezések hosszú idejű erőfeszítéseit és befektetéseit az elégedett, professzionális és privát felhasználók is elismerik. Egy márka csak egyetlen kategóriában lehet BEST BUY AWARD, és ebben az évben a büszke tulajdonosa ennek a díjnak a Vivax légkondicionáló család. A VIVAX megkapjta ezt a tekintélyes díjat, mert figyelmet fordítanak a termékfejlesztés minden vonatkozására.Az Ön bevásárlókosara még üres!

Ajánlatunk

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR klíma

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR klíma

A különleges 3D inverteres technológia jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, csendes működést..

265.000Ft Nettó ár: 208.661Ft

Vivax ACP-12CH35AEVI 'V' design GOLD sorozat klíma

Vivax ACP-12CH35AEVI 'V' design GOLD sorozat klíma

 A V design sorozat a legjobb és a legjobb minőséget képviseli, amelyet a Vivax a mono splitben..

265.000Ft Nettó ár: 208.661Ft

Vivax ACP-09CIFM25AERI - beltéri egység klíma

Vivax ACP-09CIFM25AERI - beltéri egység klíma

Használja ki a beltéri egységet az AERI vagy az AECI külső egységekkel kombinálva, és megoldja a fűt..

52.000Ft Nettó ár: 40.945Ft