Rólunk

 

VIVAX

A Vivax márka 2004 óta horvátországi termék, amely már a horvát piacon is jelen van, és jelenleg kínálatában több mint 250 különböző terméket kínál. A Vivax márka választéka 6 termékcsoportra oszlik: Imago (LED TV, DVD); Hűvös (légkondicionáló); Otthon (kis háztartási készülékek); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (okostelefonok) és Tablet.
A Vivax gyártásának küldetése egyszerű tervezéssel és innovatív és minőségi technológiával bonyolítja le a termékeket, amelyek lehetővé teszik a teljes otthoni berendezést. A piaci trendek és igények, valamint a termékválaszték lehetővé teszi az otthonában található minden terület felszerelését, valamint a szabadidő kényelmesebb használatát.
Az összes termékcsoport fő piacai: Horvátország, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Montenegró, Koszovó és Szlovénia. A Vivax azonban importált márkákat is importál. Bizonyos termékcsoportok piacain más piacok: Olaszország, Franciaország, Németország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Magyarország, Bulgária, Románia, Svédország, Norvégia, Finnország, Málta, Litvánia, Nagy-Britannia, Albánia és Afrika távol eső országai és Dél-Amerikában.

 

 

Gyártósor

A síkképernyős televíziókészülékek gyártására szolgáló gyártósor Horvátországban helyezkedik el, és 15 "és 65" közötti átlós (képernyő méretű) készülékek előállítására használható. A Vivax teljes választékát és a terméktervezést teljesen Horvátországban tervezték, ahol a minőségellenőrzésre különös figyelmet fordítanak minden termék magas minőségi színvonalára.

 

 

Otthon

 A Vivax HOME termékcsalád olyan kis háztartási készülékeket tartalmaz, amelyek megkönnyítik a házimunkát. A Vivax kis háztartási készülékeit egyszerű használat, vonzó és modern kialakítás jellemzi, megfizethető áron és kiváló minőségben. A megbízható és hosszú élettartamú Vivax Home készülékek széles választékát olyan termékek soraiba sorolják, amelyek a modern kialakításnak köszönhetően lakások, nyaralók, szállodák és egyéb helyiségek felszerelésére is felhasználhatók, ami megfelelő és kívánatos ajándékot is nyújt.

 

IMAGO

 A Vivax IMAGO termékcsalád LED televíziókat tartalmaz. Ahogy az IMAGO kép is, a Vivax LED Imago TV tökéletes képet nyújt a Vivax LED TV-ken. A Vivax LED televíziók modern kialakításúak, míg a modern termékek technológiája kiváló funkcionalitást és minőséget biztosít. Az eszközöket horvát szakértők irányítása alatt állítják elő, és ami a legfontosabb, KÍNAI A LEGALÁBB MINŐSÉGI ÉS EURÓPAI TANÚSÍTVÁNY ELŐTT KÉSZÜLT HORVÁTORSZÁGBAN. Minden termék többszörös MINŐSÉG-ELLENŐRZÉSRE vonatkozik. A Vivax LED TV-k megbízhatóak, vonzóak, mindenki számára megfizethetőek, és a garantált szolgáltatási támogatás és minőségi garancia minden otthonra kívánatos.

 

HANG

 A Vivax VOX termékek közé tartoznak az audio termékek, amelyek vonalukban átvihető rádióberendezések, bluetooth rádiókészülékek és hangszórók. Ezeket a termékeket a szórakozás, a pihenés és a zene élvezetére szánják bárhol is. A modern formatervezés és a Vivax Vox fejlett technológiájának kombinációja garantálja a fejlett, kiváló minőségű eszközöket, amelyek bármilyen területre illeszkednek.

 

KLÍMA

 A Vivax légkondicionálók csúcsminőségű készülékek. A tervezésen kívül bármelyik helyre illeszkednek, azokat a legmodernebb technológiák különböztetik meg, amelyek lehetővé teszik a fejlett funkcionalitást, és környezetvédelmi szempontból a piacon megtalálható legkedvezőbb légkondicionálók közé tartoznak. A Vivax klímaberendszerei olyan okos telefonon is működtethetők, ameddig Ön távol van tőlük. Kellemes, edzett és tiszta levegő az első előfeltétel, hogy minden térben kényelmesen érezze magát. Ezáltal a zajszint rendkívül fontos, és a Vivax légkondicionálók a legújabb technológiai fejlődésnek köszönhetően hozzájárulnak a hűtés és fűtés rendkívül csendes működéséhez. Három év garanciával és biztos szerviztámogatással a Vivax légkondicionálók minden vásárló számára a BEST BUY termék. A Vivax kínálatában széles választékú klímaberendezések, monofali split rendszerekből, többinverteres falakból, padló és kazettás rendszerekből, mobil klímaberendezésekből, a padló- és csatorna kereskedelmi készülékekig. A Vivax klímaberendezések választékával képesek vagyunk megfelelni a piac minden igényének.

 

OKOS ESZKÖZÖK

 A Vivax okostelefonok olyan széles körű népességre szánták, amely gondolatba fektet. A specifikációjú mobil eszközök megfelelnek az üzletemberek, valamint a fiatalabb és igényesebb felhasználók igényeinek. A Vivax okostelefonok hozzáférést biztosítanak minden olyan társadalmi hálózathoz és alkalmazáshoz, amely könnyebbé teszi a kommunikációt (Viber, Skype, Messenger, WhatsApp ...). Az elegáns formatervezés, a nemzetközi trendek nyomon követése, a minőségellenőrzés és az európai szabványok követése, valamint a szerviztámogatás biztosítása révén az összes kombinált Vivax okostelefon az első választás a legtöbb vásárló számára.

 

TABLET

 

A Vivax tablet elegáns, vékony, könnyű és erős. Úgy tervezték, hogy az ügyfelek kihasználhassák az összes olyan lehetőséget, amelyet a technológia kínál. A Vivax a helyi gyártók vezetője a legmodernebb technológiai trendek alkalmazásában. A termékek legszigorúbb minőségi ellenőrzése, a szolgáltatási támogatás biztosítása és a modellek széles választéka teszi a Vivax tableteket a lista tetején. A Vivax tablet kínálatában olyan termékek tartoznak, amelyek üzletembereknek, tudósoknak, valamint fiatalabb és legigényesebb felhasználóknak szólnak. A billentyűzeten vagy anélkül, a Windows vagy az Android platformokon a Vivax tabletek a legigényesebb felhasználókat is kielégítik.